Naše spletno mesto uporablja piškotke za normalno delovanje. Če želite izvedeti več ali nastaviti njihovo delovanje, kliknite "nastavitev zasebnosti".

Nastavitve zasebnosti

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za integracijo s socialnimi omrežji in video vsebinami. Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, izberite spodnje možnisti in kliknite »Shrani nastavitve«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah zasebnosti«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.


Zavod za kulturo Kamnik Zavod za kulturo Kamnik

[JZKK] Samostan Mekinje – preplet uspešnega črpanja LEADER/CLLD sredstev

2024-04-08T10:58:00+02:00

O samostanu Zgodovina Mekinjskega samostana sega vse do leta 1300, ko sta zakonca Seyfrid (Žiga) in Elizabeta Gallenberška (Mekinjska) na zemljišču v Mekinjah ustanovila prvi samostan reda sv. Klare na Kranjskem. Redovniška tradicija je v samostanu trajala vse do 21. stoletja, ko so sestre uršulinke zaradi previsokih...